top of page

 

 

 

Stavern Dykkerskole er den nyeste dykkerskolen i byen, instruktørene hos oss ha lang kurs-erfaring fra det store utland. Skolen er etablert av ren kjærlighet for dykking og vi brenner for å dele vår lidenskap med deg.

 

Ord fra instruktør Martin Hansen;

 

´Jeg dykker først å  fremst fordi jeg elsker den store kontrasten man begir seg ut på når man er der nede. Det eneste jeg hører er min egen pust og mine egne tanker. For meg handler dykking om å være nysgjerrig og å finne roen, noe som har kommet naturlig i den vektløse tilværelsen. Når jeg senker meg ned i det blå fordufter alle de små bekymringene, livets press, gjøremål, og forventninger andre måtte ha til meg. Stresset blir igjen på overflaten uten at jeg har selv vært klar over det. Jeg blir i et med helt uberørt natur og kan med et lite spark fly i alle retninger.. opp, ned, skrått, bort, under eller inn i noe. Det eneste jeg hører er min egen pust, ingen kan prate til meg, ingen kan forstyrre meg, det er meditasjon. 

De beste dykk har vært de som er i ukjente territorier hvor svært få eller ingen noengang har vært før. Noen ganger finner man et vrak som ikke er på kartet, en skatt eller kanskje en gigantisk hule´

ET KONTOR UTEN VEGGER

Vi ses i vannet!

Med vennlig hilsen oss i 

Stavern Dykkerskole

bottom of page